TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer ringa dig inom kort!

veterinär skåne
TACK SÅ MYCKET!
Detta är en bekräftelse på att vi kommer kontakta dig inom kort

veterinär skåne
FELMEDDELANDE
Vänligen fyll i samtliga fält och försök igen

LYCKADES!


veterinär skåne
Logga in!
Har du handlat hos oss tidigare kan du logga in med din mailadress samt det lösenord som skickades till dig i samband med din beställning.

Glömt ditt lösenord? Klicka här för att få ett nytt!
Nytt lösenord!
Fyll i din epostadress nedan så skickas ett nytt lösenord till dig direkt.

veterinär skåne
Vi erbjuder
veterinär skåne
Uppfödare
veterinär skåne
Prislista
veterinär skåne
Bra att veta
veterinär skåne
Om oss
Föreningsgatan 165
261 51 Landskrona
Telefon: 0418-257 10
veterinär skåne
veterinär skåne

GDPR: dina personuppgifter

Så här behandlar vi era personuppgifter!

Den 25 maj 2018 trädde GDPR (General Data protection Regulation) i kraft och ersätter PUL (personuppgiftslagen).
Med anledning av detta vill vi berätta hur vi hanterar dina personuppgifter.


Landskrona Smådjursklinik hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) och svensk lagstiftning.

Enligt journalföringslagen 2009:302 (SVF 2016:148) ska samtliga besök journalföras och sparas i minst 5 år efter senaste besök, men journalerna sparas vanligtvis hela djurets liv för att upprätthålla god djurhälsovård och kundvård.

Vid registrering i vårt journalsystem ger du automatiskt samtycke till att vi lagrar dina person- och kontaktuppgifter.

Om du önskar att vi direktreglerar ett besök eller om ett försäkringsbolag ber om en journalkopia för att kunna hantera ditt försäkringsärende, följer personuppgifterna med. Likaså vid förmedling av journalkopia vid remiss eller besök hos annan veterinär.

Vi använder också personuppgifter för t.ex. djurvårdskonton, receptförskrivning, vid analyser som sker på externa laboratorier samt för att skicka ut kallelser för bl.a. vaccinationer, blodprov och tandbehandlingar.


Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Du kan när som helst begära utdrag om vilka personuppgifter vi har om dig. Du har även rätt att begära att vi rättar felaktiga uppgifter.
Dessutom har du efter att tiden för lagring enligt journallagrings-och bokföringslagen löpt ut rätt att få personuppgifterna raderade.

Om du har frågor eller synpunkter på hur vi hanterar personuppgifter kontakta oss gärna på 0418-25710 eller skicka ett mail till info-smadjursklinik@telia.com

Vänliga hälsningar,

Landskrona Smådjursklinik




Kontakta gärna oss!

Vi på Landskrona Smådjursklinik finns redo att hjälpa er på telefon 0418 257 10

Föreningsgatan 165, 261 51 Landskrona